Skip to main content

70 jaar Vios Gym

Vios Gym is de gymvereniging van Beltrum en is opgericht in 1952. Dit jaar bestaan we dus 70 jaar! Een jubileum waar we trots op zijn. 

Vios Gym biedt een positief sportklimaat waar iedereen met plezier kan gymmen. Want bewegen is niet alleen goed voor je, het is ook nog eens leuk en ontspannend. Rollen, duikelen, werpen en vangen, klimmen, klauteren, lopen en springen. Wanneer je deze bewegingen op jonge leeftijd leert, kun je er een leven lang plezier van hebben. Bovendien leer je tijdens het samen bewegen ook samenwerken, wat het belang van (spel)regels is en omgaan met winst en verlies. 

Maar ook op oudere leeftijd houdt gym je gezond en vitaal en geeft bewegen je een positief gevoel. Samen gymmen brengt je onder de mensen en maakt het makkelijker om het bewegen vol te houden.

Vios Gym biedt gymlessen aan voor jong en oud. Het jongste lid is 1,5 jaar en het oudste lid is ruim 80 jaar. We bieden gymlessen aan, waar motoriek en beweging gestimuleerd worden, contact met elkaar belangrijk is en waar iedereen met plezier naar toe gaat.

 

Kortom Vios Gym verbindt!

Is gymmen bij Vios Gym wat voor jou?

Kijk voor meer informatie op www.viosgym.nl of mail naar info@viosgym.nl en kom een keer vrijblijvend meedoen.

 

Vios Gym website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant