Skip to main content

ASV Eibergen – al 75 jaar sport

 

Dit jaar bestaat de Achterhoekse Sportvereniging Eibergen 75 jaar. En dat gaan we vieren:
3 November geven we een groot feest voor alle leden en vrijwilligers.
4 November organiseren we een dag vol leuke activiteiten voor de jeugd.

Al 75 jaar biedt ASV verschillende vormen sport voor alle leeftijden en niveaus. Van jeugdatletiek tot G-atleten en van hardlopen tot sportief wandelen. Van jong tot oud en van beginnende sporters tot wedstrijdsporters. Altijd onder begeleiding van professionele en deskundige trainers en begeleiders.

We zijn enorm blij dat we het afgelopen jaar het aantal jeugdleden hebben zien stijgen want sporten in de buitenlucht is ontzettend gezond, en ook leuk!

Bij twijfel gewoon proberen: 4X gratis!
Twijfel je of atletiek of hardlopen wat voor je is? Kom dan eens langs op een van de trainingen. Je kan zonder enige verplichtingen 4 keer gratis mee trainen om te kijken of atletiek, hardlopen of wandelen iets voor je is!
Kijk op www.asveibergen.nl voor de kalender.

Aankomende events van ASV
– 17 december 2023: ASV Wintercross. Een sportief hardloopevenement met een afwisselend parcours op en rondom de Bijenkamp.

– 2 juni 2024: Eiberrun. Een sportief en gezellig sportevenement met de Brink als centraal middelpunt. Naast de standaard hardloopafstanden is er een aparte categorie voor Frame Runners en een spectaculaire Urban Fun Run voor de jeugd.

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant