Skip to main content

Eibergse IJsvereniging

 

Vanaf 2016 heeft de  Eibergse IJsvereniging de ijsbaan op Sportpark De Bijenkamp waar voorheen een deel van de accommodatie van FC Eibergen was gevestigd.

De eerste jaren is vooral gebruikt om de omgeving rondom de ijsbaan op te knappen en onderhouden. Een mooie ijsbaan met zowel recreatief en sneller deel is gerealiseerd. In 2021 is begonnen om ook het clubgebouw op te knappen, zodat hopelijk bij een komende vorstperiode ook wat comfort geboden kan worden.

Jaarlijks organiseren de Sport Federatie Berkelland(SFB) en de Eibergse IJsvereniging in december het 4 weken durende Piet de Wit Schaatsproject voor de kinderen uit Eibergen, Rekken en Beltrum. De kinderen zijn dan goed voorbereid als er geschaatst kan worden op natuurijs.

Dit schaatsproject is voor de kinderen uit de groepen , 7 en 8 en zij gaan met de bus naar de IJsbaan Twente in Enschede

Ook organiseert de Eibergse IJsvereniging de wandelvierdaagse in Eibergen samen met een 30 tal vrijwilligers. Alle leden van de IJsvereniging, kunnen als zij lid zijn hier gratis aan deelnemen.

Voor nieuws en info kijk op onze facebook pagina, Eibergse IJsvereniging

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant