Skip to main content

Fietsen is leuk, maar met TC de Berkelrijders nog leuker!

 

Behoor je tot de groep mensen die het leuk vindt om regelmatig een rondje te fietsen? Een beetje uitdaging spreekt je wel aan? Je weet dat fietsen gezond is en dat het gezellig is om in een groep te fietsen? Wellicht is TC de Berkelrijders dan iets voor jou!

Wij zijn een toerclub met leden vanuit de wijde omgeving van Borculo. Als club zijn wij aangesloten bij de NTFU. Hierdoor is je fiets tijdens clubritten verzekerd en krijg je korting bij inschrijving voor toertochten.

Er worden naast de fietsritten ook activiteiten georganiseerd zoals een fietsweekend in de bergen, clinic baanwielrennen op de wielerbaan in Apeldoorn en nog veel meer.

In het wegseizoendat loopt van maart tot eind september, fietsen we op de woensdag- en vrijdagmiddagen. Vanaf april fietsen we ook op dinsdag- en donderdagavond en op zondagochtend. We rijden in aparte snelheidsgroepen zodat iedereen zijn of haar tempo kan bepalen. De routes zijn afwisselend en voeren over de mooiste wegen in Oost-Nederland en soms door Duitsland.

Met het groeiende aantal nieuwe ATB en gravel routes in onze directe omgeving wint de ATB en zeker ook de gravel fiets aan populariteit. Het is spannend, het vereist techniek en het is avontuurlijk.

Het ATB/gravel seizoen loopt van oktober tot april. Elke zondagochtend wordt er in clubverband een route of veldtoertocht gefietst.

Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te fietsen op de racefiets, gravelbike of ATB.

Lijkt het je wat, stuur dan een mail naar info@tcdeberkelrijders.nl of kijk voor meer informatie op www.tcdeberkelrijders.nl

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant