Skip to main content

Jeugdgym

 

Bewegen is belangrijk en gezond. Zeker in een tijd waarin de jeugd veel keuze heeft in vrijetijdsbesteding is het belangrijk om goed te bewegen. Het is goed voor je lijf en voor je hoofd. Bij de jeugdgym worden basisoefeningen geleerd op verschillende toestellen zoals de trampoline, de ringen, de balk en de mat. Er worden ook spelletjes gedaan om op te warmen of af te sluiten. Alle oefeningen zijn om de motoriek, de coördinatie en de balans te oefenen. De kinderen worden uitgedaagd en hebben hier veel plezier van.

De jeugdgym is op woensdagavond van 18.00 – 18.45 uur voor groep 1 en de woensdagavond van 18.45 – 19.30 uur voor groep.

Damesgym

Ons lichaam, is op iedere leeftijd, een wonder van evenwicht en coördinatie. Met een geweldige lenigheid en bewegingsvermogen. We moeten lichaam wel gebruiken! Met de damesgym werk je aan je natuurlijke bewegingsvermogen. Het is geen gym zoals vroeger op de basisschool. Het is een uitgebalanceerde trainingsmethode met diverse oefeningen en is gericht op ‘gezellig bewegen of te kletsen’. Na afloop voel je je ontspannen en energie! Je vermindert spanning, ontwikkelt een gezond en sterk lichaam en vergroot je lenigheid. Damesgym is voor jong en oud. Je bent van harte welkom om met ons mee te doen.

Damesgym is er iedere donderdagavond van 19.45 – 20.45 uur.

Volleybal

Op de dinsdag- en woensdagavond wordt er volleybal training gegeven. De training op de dinsdagavond gaat er fanatieker aan toe dan die op woensdag. Bij beide trainingen wordt eerst een een beetje ingespeeld om het lijf maar vooral de vingers wat warm te krijgen. Daarna volgen een paar gerichte oefeningen om controle over de bal te verbeteren. Je hebt niet veel volleybal ervaring nodig, wat balgevoel is wel handig. Op dinsdagavond wordt er ook getraind op spelsystemen en doe je mee aan de recreanten competitie van NEVOBO.

Op dinsdagavond wordt er getraind van 20.00 – 22.00 uur en op woensdagavond van 19.30 – 21.00 uur.

Wil je meer informatie of een keer mee doen? Kom gerust langs. Of stuur een e-mail naar gvg1966@gmail.com

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant