Skip to main content

Korfbalvereniging Olympia ‘22

 

Sinds 1922 is het mogelijk om in de gemeente Berkelland te korfballen. Inmiddels hebben meer dan 180 leden de vereniging en de sport ontdekt. De toekomst ziet er prima uit met ons onlangs vernieuwde korfbalterrein op Campus de Wildbaan in Borculo. Met acht gemengde jeugd- en vier seniorenteams is de aantrekkingskracht momenteel groot te noemen. Ook als je alleen recreatief zou willen trainen voor je conditie en gezelschap is dat natuurlijk mogelijk. Zaterdagochtenden zijn gereserveerd voor de Kangoeroe Klup, kinderen van 3 t/m 6 jaar kunnen dan op een speelse manier met korfbal kennis maken.

Inmiddels weten ook kinderen en volwassen binnen de gemeente Berkelland (en daarbuiten) onze vereniging te vinden. Via vriendjes, familie en/of schoolkorfbal haken steeds meer kinderen binnen de gemeente Berkelland aan. Daarnaast zijn er volwassen die ooit in hun jeugd al eens hebben gekorfbald en/of via hun korfballende kinderen de sport (her-)ontdekken.

De afstand naar Campus de Wildbaan in Borculo een relatief begrip. Daar waar je jezelf kan zijn en de betrokkenheid aanwezig is, telt afstand niet. Daar rijd je fluitend naar toe.

Korfbal is een veelzijdige sport waarbij samenwerken, gelijkwaardigheid tussen jongens en meiden en beschermd balbezit de belangrijke ijkpunten zijn. Tijdens de trainingen en wedstrijden wordt je uitgedaagd om te rennen, springen,  gooien, vangen, anticiperen en samenspelen.
Na afloop van trainingen en wedstrijden is onze kantine geopend waar de gezelligheid, met mogelijk een drankje in de hand, zich voortzet.

Interesse? Kom eens kijken bij onze fijne club. Bekijk ook: www.kvolympia22.nl

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant