Skip to main content

Lekker het hele jaar tennissen in de buitenlucht!?

 

Dat kan bij TC Beltrum op 4 verlichte tennisbanen (TennisPro Vision) in zowel de zomer als de winter!

Wij zullen ons even voorstellen:

Tennisclub Beltrum is een gezellige tennisvereniging dat bestaat uit ongeveer 150 leden. Het tennispark ligt op een prachtige centrale locatie in Beltrum. Uiteraard hebben we een gezellige kantine waar dan ook veel gebruik van wordt gemaakt voor een drankje na een inspannend of juist ontspannend potje tennis. In de zomer kan dit lekker buiten onder de prachtige overkapping.

Er wordt van alles georganiseerd binnen onze club. Vrij spel, tennisles door een professionele tennisleraar, competitie, clubtoernooien, toss-avonden en een wintermix clubtoernooi. Tevens bieden wij voor G-tennissers de mogelijkheid om onder begeleiding te tennissen. Daarnaast kunnen zij aan overige activiteiten binnen de club deelnemen.

Dus zin om eens een balletje te komen slaan? Jong en oud zijn van harte welkom op onze gezellige tennisclub! Je kunt het vrijblijvend 2 maanden gratis uitproberen en/of een proefles nemen. Interesse? Stuur een mail naar info@tcbeltrum.nl.

Hopelijk tot ziens op ons mooie gezellige sportpark!!

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant