Skip to main content

Molenruiters Rekken

 

Bij de Molenruiters staat gezelligheid en verbondenheid centraal. Een ieder heeft plezier in de paardensport op zijn of haar niveau. Of je nu een beginnende, recreatieve of een sportieve wedstrijdruiter bent elke ruiter vind zijn of haar plek binnen de vereniging. De verenigingslessen zijn op de woensdag- en donderdag avonden op ons eigen clubterrein in Rekken.

Rijvereniging de Molenruiters uit Rekken is opgericht in 1968. In 2009 is er een ponyafdeling opgestart. Een tiental ponyruiters kwam lessen volgen op de Zandvang. Deze ponyafdeling is de laatste jaren uitgegroeid tot een actieve club jeugdleden en ouders. De beginnende ruiter en amazone is ook welkom in de speciale bixie groep.

In de aanloop naar de regio kampioenschappen willen we als vereniging met zowel paarden als ponyruiters starten in teamverband. Vaak resulteert dit in goede resultaten en hebben we als vereniging al meerdere regio en Nederlandse titels mogen ontvangen . Naast deze successen zijn er individuele leden met mooie resultaten zowel in Nederland als daarbuiten.

De Molenruiters is een vereniging die nog volop in ontwikkeling is en open staat voor nieuwe ontwikkelingen binnen de paardensport en zich op eigen wijze op de kaart weet te zetten door het organiseren van haar evenementen. Om onze leden meer te bieden dan alleen clublessen en het “Molenruiter Familie gevoel” warm te houden  worden er met regelmaat activiteiten georganiseerd met paard of pony maar ook gezellige middag / avonden voor jong en oud om zo het club gevoel optimaal te houden. De afgelopen jaren is er geïnvesteerd in het eigen clubterrein de Zandvang, de komende jaren zullen deze ontwikkelingen niet stilstaan om ook in de toekomst clublessen en evenementen te mogen geven en blijven organiseren. Mede door de inzet van alle leden en vrijwilligers gaan de Molenruiters een mooie toekomst tegemoet.

Website: www.molenruitersrekken.nl Contact: rvmolenruitersrekken@gmail.com

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant