Skip to main content

Revoc

 

Bij volleybalvereniging Revoc houden we van sporten en gezelligheid en dat al meer dan 40 jaar. Wij hebben meerdere damesteams, een heren recreanten team en jeugdspelers die samen volleyballen met volleybalvereniging Boemerang.

De kracht van onze club is dat we een kleinere vereniging zijn. Iedereen is bij ons van harte welkom.

Het hele jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Zo hebben we in de zomer een gezellige borrel gehad als afsluiting van het seizoen. Daarnaast organiseren we binnen de vereniging jaarlijks een ludiek volleybaltoernooi in de voorjaarsvakantie, en een afsluitende activiteit.

Ook buiten onze vereniging laten we mensen graag kennismaken met volleybal. Daarom organiseren we jaarlijks een wintertoernooi tijdens de kerstvakantie, waarbij we meerdere avonden vullen met sportieve volleybalwedstrijden. Uiteraard doen veel van onze leden hier zelf ook aan mee, maar dan gemixt in verschillende teams.

Enthousiast geworden na het lezen van dit bericht? Kom gezellig een keer langs of train met ons mee. Neem contact op via tcrevoc@hotmail.com. Daarnaast zijn we regelmatig opzoek naar trainers, coaches of anderen die iets voor Revoc zouden willen betekenen. Ook dan ben je van harte welkom!

Kijk ook eens op onze website www.revoc.nl of volg onze pagina op Facebook: www.facebook.com/RevocRekken

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant