Skip to main content

Smash Neede is klaar voor de toekomst!

Welkom bij onze gezellige tennis- en padelvereniging Smash Neede waar sportieve gezelligheid centraal staat. Bij ons kan je zowel tennissen op kunstgras, tennissen op Smashcourt als padellen in 1 van de 2 “ padelkooien “. Tevens is onze Smashcourt baan speciaal ingericht voor het sporten met een rolstoel door onze intensieve samenwerking met de Esther Vergeer Foundation. Deze Smashcourt-baan en de twee padelbanen zijn sinds mei afgelopen jaar geopend na een intensieve renovatie en al veelvuldig gebruikt. Smash Neede wil met deze beweging een stap zetten richting een sportieve toekomst voor iedereen; ongeacht afkomst, fysieke gesteldheid of leeftijd. Ook is onze knusse maar gezellige kantine in een nieuw sfeervol jasje gestoken voor een hapje en/of een drankje. Ook nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken met tennis en/of padel, dan is onze zomerchallenge de uitgelezen mogelijkheid : voor een gering bedrag kun je in de zomermaanden tennissen of padellen. Ben je daardoor enthousiast geworden, dan is er natuurlijk de mogelijkheid om lid te worden van onze gezellige vereniging!

 

Meer weten over Smash?
Check dan onze website ( www.smashneede.nl ) en onze sociale kanalen of loop gewoon eens langs aan de Kronenkamp 8. Tot snel op een van onze mooie tennis- en padelbanen!

Smash Neede Website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant