Skip to main content

Haarlo beschikt binnenkort over een multifunctioneel playcourt

Na een lange voorbereiding waarin vele uren zijn gaan zitten en waar door verschillende mensen uit de sportverenigingen in Haarlo veel energie is gestoken is het binnenkort zo ver. Op Sportpark de Berkel zal een multifunctioneel kunstgrasveld, ook wel een playcourt genoemd, aangelegd worden. Dit playcourt zal gerealiseerd worden achterop het sportpark. Het playcourt is bedoeld om mensen uit diverse doelgroepen de mogelijkheid te geven tot het uitoefenen van hun sport en om in beweging te blijven.  Het veld kan door zowel jong als oud gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo kan je er onder andere vormen van tennis, voetbal en diverse andere sport en spelvormen uitvoeren. Voor het dorp Haarlo is dit een welkome voorziening op het gebied van sport en bewegen, het veld kan zowel in de zomer als in de winter gebruikt worden. Wanneer het trainingsveld van SP Haarlo op een avond niet goed te bespelen is kan door elftallen hierdoor ook uitgeweken worden naar het playcourt zodat de training hierop toch door kan gaan maar dan in een andere vorm. 

Inmiddels zijn door diverse vrijwilligers de voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van het playcourt begonnen. Zo is er onlangs een eerste deel van een mooi en breed pad aangelegd zodat het playcourt door iedereen straks makkelijk te bereiken is. Binnenkort zal verder worden gegaan met de aanleg van het playcourt zodat het veld in de zomer hopelijk voor iedereen gebruiksklaar is. Het hele project betreft een mooie samenwerking tussen verschillende verenigingen in Haarlo en zal hopelijk zorgen voor veel interactie tussen leden van verschillende verenigingen als zij elkaar rondom het playcourt ontmoeten. Hopelijk zal het veld door zowel jong als oud veel gebruikt worden en kunnen er vele sportieve uren op worden doorgebracht. SP Haarlo is erg blij met de realisatie van het playcourt, het geeft een erg mooie upgrade aan ons toch al mooie sportpark. Nieuwsgierig naar het resultaat van het playcourt en benieuwd wat voor mogelijkheden er allemaal zijn met het veld? Kom dan gerust eens langs om het veld te bewonderen. 

Sportclub haarlo website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant