Skip to main content

Sportclub Neede, een club voor iedereen.

Als Sportclub Neede zijn we voluit in beweging. We zijn druk bezig met het verduurzamen van ons Sportpark en deze meer toekomst bestendig te maken. Ons doel is van Sportclub Neede een vitale, open club te maken. Hierin zoeken wij en hebben wij al meerdere samenwerkingen lopen. Denk aan oa Survivalvereniging D’ran, de BSO die gebruikt maakt van onze accommedatie, Scholengemeenschap ‘t Assink, samenwerking met Tennisvereniging Smash, Jeu de Boules.
Maar bovenal speelt voetbal de grootste rol. Of het nou begint bij de minipups of ergens in een seniorenteam, voor iedereen is er plek. Denk aan 35+ en 45+ voetbal (heren), 25+ voetbal (dames), minipups (4 tot 6 jaar), 60+ voetbal, en dan uiteraard ook de teams van 7 tm 19 jaar, meisjes en jongens, en onze seniorenteams, heren en dames. En dan natuurlijk niet te vergeten onze toppers van de G senioren.
Ook hier is er met Sportclub Eibergen een samenwerking, waar de G jeugd bij hen traint, spelen de senioren bij Sp. Neede hun wedstrijden.

Naast alle actieve voetballers hebben we natuurlijk ook veel vrijwilligers. Ieder uitblinkend in hun eigen discipline. Speciaal benoem ik de maandag en vrijdagmorgen ploeg. Zij zijn wekelijks bezig met het onderhoud aan ons sportpark. Hun veelzijdigheid en enthousiasme zorgen voor een schoon en verzorgt Sportpark ‘t Haantje.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over 1 van de genoemde onderwerpen, wil je graag je steentje bij dragen als vrijwilliger of lekker komen voetballen, neem dan contact met ons op via info@sportclubneede.nl of kom gewoon eens langs op zaterdag en meld je in de bestuurskamer bij een aanwezig bestuurslid.

Sportclub Neede website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant