Skip to main content

Fietsen is leuk, fietsen met TC de Berkelrijders is nog leuker!

Je hoort tot de groep mensen die het leuk vindt om regelmatig een rondje te fietsen? Een beetje uitdaging spreekt je wel aan? Je weet dat fietsen gezond is en dat het gezellig is om in een groep te fietsen? Wellicht is TC de Berkelrijders dan iets voor jou! 

Wij zijn een toerclub met leden vanuit de wijde omgeving van Borculo met als motto “samen uit, samen thuis”. We zijn als club aangesloten bij de NTFU, je fiets is dan verzekerd en je krijgt korting bij inschrijving voor toertochten.

In het wegseizoen, dat loopt van maart tot eind september, fietsen we op de woensdag- en vrijdagmiddagen. Vanaf april fietsen we ook op dinsdag- en donderdagavond en op zondagochtend. We rijden in aparte snelheidsgroepen zodat iedereen zijn of haar tempo kan bepalen. De routes zijn altijd afwisselend en voeren over de mooiste wegen in Oost-Nederland en soms door Duitsland.

 

Het ATB-seizoen loopt van oktober tot april. Elke zondagochtend wordt er in clubverband een route of veldtoertocht gefietst. Met het groeiende aantal nieuwe routes in de regio wint de ATB aan populariteit. Het is spannend, het tempo is afwisselend, het vereist techniek en het is avontuurlijk. 

Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te fietsen. 

 

Lijkt het je wat?
Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te fietsen. Lijkt het je wat, stuur dan een mail naar 

info@tcdeberkelrijders.nl of kijk voor meer informatie op www.tcdeberkelrijders.nl

TC de Berkelrijders website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant