Skip to main content

Tennisvereniging Mallumse Molen

Tennissers met houten rackets gekleed in strakke witte broekjes en blauwe shirts met badhokjes als kleedkamers. Dat klinkt als lang vervlogen tijden en dat is ook zo, want sinds de oprichting van TV Mallumse Molen (TVMM) op 31 mei 1972 is er veel veranderd. 

De belangrijkste verandering is wel de verhuizing geweest in 2002 van de locatie naast de Mallumse Molen naar Sportpark De Bijenkamp. In 1972 werd gestart met 3 banen en 35 leden. Het clubhuis leek op een bushokje en bij regen zat iedereen gezellig tegen elkaar aan onder de overkapping. Bij zonnig weer zat men onder de grote eik. Toernooischema’s werden op papier uitgewerkt en menigeen stopte op zijn fietsroute even bij de club voor een kopje koffie.

Iets minder op de route misschien, maar nog altijd even gezellig is het clubhuis en terras aan de Bijenkamp met uitzicht op 3 recentelijk aangelegde Provision banen, 2 kunstgrasbanen, 1 reservebaan en 2 nieuwe padelarena’s. Het clubhuis is onlangs opgefrist, de verlichting is vervangen door led en er zijn zonnepanelen en een zonneboiler geplaatst. 

Alle inspanningen zijn niet voor niets geweest, want het ledenaantal is weer stijgende. Padel speelt daar zeker een rol in. Het is een sport in opkomst, makkelijk te leren en trekt jong en oud aan.

Alle reden voor feest en wel op 25 juni as. Vanaf 16.00 uur zijn (oud)leden en sponsoren van harte welkom. Meer info vind je op de website. Zegt het voort!

Mallumse Molen website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant