Skip to main content

75 jaar VV Lochuizen

Zoals meerdere clubs in de corona tijd hun jubileum wilden vieren gelde dat ook voor VV Lochuizen. In april 2021 waren we eigenlijk 75 jaar met onze club op deze aardbol. Maar ja een feest organiseren en/of geven was helaas niet mogelijk. Maar niet getreurd, dat gaan we dit jaar doen!! En wel vanaf 16 en 17 september zal er op sportpark nieuw olthaar een geweldige happening plaatsvinden. Met op de vrijdag een avond voor genodigden en aansluitend een receptie. En op de zaterdag hebben we een groot voetbal festijn, we trappen af met het gecombineerde jeugdteam (rietmolen/lochuizen) en schakelen door naar junioren en daarna senioren. We sluiten de zaterdagavond af met een knallend feest voor alle leden. Kortom het worden als het aan de organisatie ligt twee fantastische dagen!!

Unieke pannakooi in lochuizen op sportpark nieuw olthaar.

In het kader van ons vernieuwde vitale sportpark staat er sinds maart 2022 een volledig afgesloten pannakooi. Deze is uniek in Berkelland en ook de enige. De kooi heeft een officiƫle afmeting van 8m1 x 12m1 en is ongeveer 4m1 hoog. Hier kan de samenwerkende jeugd van lochuizen en rietmolen prachtig in ballen. Afgelopen april tijdens de opening van de pannakooi vond het eerste pannakooi toernooi plaats met deelname van een achttal teams. Zo zie je maar weet het bruist op sportpark nieuw olthaar.

VV Lochuizen Website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant