Skip to main content

WielerToerclub (WTC) Neede, zo lang of zo kort als je wilt. MAAR RIJD!

Over WTC

Wij hebben niet de doelstelling om profrenner te worden of om wedstrijden te gaan rijden. Wij hebben één doelstelling heerlijk te gaan fietsen. Dit kan met de racefiets of mountainbike. Wat is dat dan niet mooier om dit met meerdere mensen te doen. Bij WTC vind je gelijkgestemde waar de fiets, gezelligheid en ontspanning voorop staat.

Fietsen is voor alle leeftijden en we hebben als doel zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen.

Wanneer je van mountainbiken houdt, dan kun je in onze omgeving verschillende routes fietsen, zoals MTB route Lochem of MTB route Haaksbergen. Wellicht ken je ze wel, deze routes gaan over bospaden, zandwegen en uitdagende singletracks. Als je liever gaat gravelen, dan zijn er in de omgeving van Neede ontzettend mooie gravelpaden en kerkenpaden.

Wellicht hou je meer van duursport en pak je liever de racefiets. Je komt met de racefiets natuurlijk ook verder van huis. WTC biedt ruimte voor elke racefietsliefhebber, of je nu fanatiek bent of vooral de sportieve gezelligheid van het samen fietsen zoekt. Daarnaast beschikken we over prachtige fietsroutes.

Daarnaast organiseert de WTC elk jaar een de Singels en Essentocht en de Vlearmoestocht. De Singels en Essentocht is voor de racefiets en je fiets dan door onze mooie Achterhoek en Twentse land. De Vlearmoestocht is voor mountainbike liefhebbers. Je fiets dan rond en om Neede en over paden waar je normaal niet mag fietsen.

Meer informatie?

Lid zijn van WTC heeft meerdere voordelen onder anderen kun je professionele fietskleding voordelig aanschaffen. Ook een geruststellende gedachte: als WTC-lid heb je een ongevallenverzekering via de NTFU. Daarnaast ontvang je 4x per jaar Fietssport Magazine.

 

Meer informatie?
Lijkt het je leuk om een keer mee te fietsen of wil je meer informatie? Bezoek onze website www.wtcneede.nl of mail naar joostmes@hotmail.com

WTC Neede Website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant