Skip to main content

Bij twijfel doen

De Zomer Challenge biedt een sportieve zomer

Zodra het competitieseizoen eindigt, start ABTC de Wildbaan met de Zomer Challenge: een compact lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus. Frank Haarlink uit Borculo startte vorig jaar met de Zomer Challenge en tennist sindsdien met een groep: “door vaker te tennissen, gaat het spel telkens beter en daar wordt het nog leuker van!”

Tenniservaring had Frank en hij wilde het weer oppakken. De Zomer Challenge was de ideale gelegenheid en Frank bleek niet de enige. Samen met enkele heren werd er tijdens de zomeravonden getennist en getraind met trainer Robin van Beveren: “Het duurde wel even voordat we een datum hadden, maar daarna ging ons spel snel vooruit dankzij de tennislessen. Onze lesgroep bestond uit spelers die al een tijdje niet meer hadden getennist of weinig ervaring hadden. Robin wist met zijn diversiteit aan oefeningen, spelvormen en herhalingen ons tennisspel te verbeteren. Nieuw geleerde technieken werden in wedstrijdvorm herhaald. Zo blijft het makkelijker hangen. En dan merk je als groep dat je samen vooruit gaat. Uiteindelijk tennist de helft van onze groep nog, want na de zomer startte het voetbalseizoen weer op. 

 

Twijfel je?
Dan moet je je zeker aanmelden voor de Zomer Challenge, vindt Frank: “Het spel wordt leuker door het te doen en met trainingen boek je al snel vooruitgang ”. De Zomer Challenge bedraagt € 40,- en met 5 tennislessen € 65,-. Aanmelden kan via leden@abtcdewldbaan.nl.

A.B.T.C De Wildbaan Website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant