Skip to main content

GSV’63 samen is niet alleen.

Voetbalvereniging GSV’63 is opgericht op 18 April 1963. Dit betekent dat we aan de vooravond staan van een zeer bijzonder jaar. Daar wil je toch ook bij zijn?

De afkorting staat voor Geesterse Sport Vereniging, deze omnisport naamgeving dekt niet geheel de lading aangezien er alleen gevoetbald wordt op ons sportpark aan de Dennendijk in Geesteren.

We zijn echter wel meer dan een voetbalvereniging waar alleen op doordeweekse avonden wordt getraind en op zondag de wedstrijden plaatsvinden. GSV’63 is een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Recreatief voetballen of prestatie gaat bij onze vereniging hand in hand.  

Naast het voetballen worden tal van activiteiten georganiseerd om te zorgen dat er een brede verbondenheid blijft bestaan en ontstaat met en tussen mensen uit Geesteren en directe omgeving. Gezelligheid speelt een grote rol binnen ons verenigingsleven.

Traditioneel vindt er begin Januari het darttoernooi De Brewers Open plaats. Een 2-daags evenement waarin (oud) leden en (oud) inwoners met elkaar de strijd aangaan op een 10-tal professionele dartbanen. Medio Juni bundelen 2 vereniging uit het dorp de krachten bij de Nacht van Geesteren en het Maifest. Op de zaterdag organiseren we als GSV’63 een 7×7 voetbaltoernooi voor vriendenteams welke wordt afgesloten met een groot feest met live muziek. De dag erna organiseert muziekvereniging Amicitia haar jaarlijkse Maifest. Een muziekfestijn voor jong en oud.

De familiedag met diverse activiteiten vormt de seizoensopening. Door de jaren heen is Super Sunday op de laatste thuiswedstrijd van het jaar tot een begrip uitgegroeid waarbij voetbal en oliebollen samen centraal staan. Een van de kernwaarden van de vereniging is “Samen”. Gezelligheid, ontmoeten, ontspanning daar draait het binnen onze vereniging om. Samen is niet alleen en veel leuker. Als jeugdlid speel je je wedstrijden binnen het samenwerkingsverband UNO ’21. Dit betekent voetballen op jouw niveau en met je eigen leeftijdsgenoten. De jeugd staat bij ons centraal, niet de vereniging.

Als senior heb je de mogelijkheid om in ons 35+ team op vrijdagavond te spelen of in een van de 5 elftallen op zondagochtend/middag. 

We willen er voor een brede doelgroep zijn. Dus wordt er momenteel volop geïnventariseerd naar de interesse in 60+ voetbal en 7-tegen-7 damesvoetbal 35+ op de vrijdagavond.

 

Meld je aan
Ben je nog geen lid maar spreekt je bovenstaande aan? Meld je dan nu aan via info@gsv63.nl

GSV'63 Website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant