Skip to main content

Zomer Challenge van start bij ABTC de Wildbaan

Fit worden èn blijven tijdens de zomerperiode

De lange, mooie zomeravonden komen er weer aan: ideaal weer om in de buitenlucht te tennissen. ABTC de Wildbaan biedt een compact lidmaatschap inclusief 5 tennislessen aan voor € 65,- voor de maanden juni, juli en augustus.

Tennis heeft alles om fit te worden en te blijven. Het afgelopen jaar bleek tennis al een populaire sport en een goed alternatief vanwege corona.

ABTC de Wildbaan stimuleert sportief spel op en om de tennisbanen voor alle leeftijden en voor ieder niveau. Nog nooit een racket in handen gehad of al op leeftijd? Dat is geen probleem: er is altijd een mogelijkheid om mee te doen. Iedere dinsdagavond is er om 20:00 uur de ballenavond. Een leuke, toegankelijke avond om als beginnend tennisser of nieuw lid kennis te maken met andere leden binnen de vereniging. Daarnaast is het ook dé manier om naast je vaste tennisgroepje eens met andere tennisfanaten een balletje te slaan. Op donderdagochtend is er om 9:30 uur Old Stars, speciaal voor 60-plussers. Old Stars is een sociaal- en bewegingsprogramma waar fit blijven en sociale contacten de basis vormen.

Vanaf juni start de Zomer Challenge voor kinderen en volwassenen, waarbij je vrij kunt tennissen en 5 tennislessen kunt krijgen van een van de clubtrainers Erik Gaertner, Robin van Beveren of Tom Kleinluchtenbeld. Leenrackets zijn beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich individueel of met teamgenoten inschrijven via leden@abtcdewildbaan.nl.

A.B.T.C. de Wildbaan website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant