Skip to main content

GSV’63 is al bijna 60 jaar het hart van de samenleving in Geesteren

Zoals elke vereniging in het dorp een grote sociale rol heeft in de dorpsgemeenschap.

We zijn een voetbalvereniging waarin prestatie hand in hand (zou) moeten gaan met plezier, voor zowel jong als oud. En gelukkig lukt dit met grote regelmaat. Naast voetbal wordt er normale tijden met grote regelmaat iets georganiseerd, zo zijn De Brewers Open, de Nacht van Geesteren i.c.m. het Maifest, de familiedag en Super Sunday niet meer weg te denken van de kalender.

Vanaf komend seizoen zullen we actief zijn met 5 senioren teams, voetballend op zondag. Daarnaast hebben we een 35+ team welke actief is op de vrijdagavond. Houdt het hier op? Als het aan ons ligt niet, we willen er voor een brede doelgroep zijn. Dus wordt er momenteel volop geïnventariseerd naar de interesse in 60+ voetbal en 7-tegen-7 damesvoetbal 35+ op de vrijdagavond.

In de achterliggende maanden is er natuurlijk weinig gedaan qua voetbal. Achter de schermen echter des te meer activiteit. Op bestuurlijk vlak is er de nieuwe jeugdvereniging UNO’21 opgezet samen met Haarlo, EGVV, Noordijk en Reünie. Qua accommodatie hebben we de voetbal loze periode gebruikt voor een enorme facelift. Waar veel vereniging praten over verduurzaming hebben we bij GSV’63 de handen uit de mouwen gestoken.

Ons sportpark De Brouwer is in 2020-2021 geheel verduurzaamd. De conventionele veldverlichting op veld 2 en het trainingsveld is vervangen door led-veldverlichting, er liggen 43 zonnepanelen op ons dak zodat we qua elektra zelfvoorzienend zijn geworden en tot slot komt ons warme tapwater tegenwoordig uit een 2-tal warmtepompboilers. Dit levert hierdoor een enorme besparing op ons gasverbruik op. Sponsoren van dit project nogmaals hartelijk dank, zonder jullie bijdrage was dit mogelijk geweest.

Nog geen lid maar wel in voor een potje voetbal, een drankje en veel gezelligheid? Meld je dan nu aan via info@gsv63.nl

GSV’63 is klaar voor de toekomst en de toekomstige generatie voetballers!

GSV'63 website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant