Skip to main content

Badminton is één van de gezondste sporten die we kennen

En het bijzondere aan badminton is dat het op elk niveau leuk is om te doen. Badminton is dus leuk vanaf de eerste dag!

BV Dynamo Neede is een kleine, maar erg leuke badmintonvereniging waar gezelligheid en plezier in het spel voorop staan. We spelen elke woensdagavond in Sportcentrum ’t Spilbroek in Neede.

Er worden diverse slagen geoefend, zoals de opslag (service) en het op de juiste manier vasthouden van het racket, zodat ze de slagen waarmee ze in de toekomst te maken krijgen, onderhands, bovenhands, foreh and en backhand , goed leren. Natuurlijk worden er ook onderlinge wedstrijdjes gehouden en leren ze daarbij de telling .

Bij de recreanten (vanaf ca.16 jaar) kennen we een verschil tussen een groep dat training krijgt en een groep dat vrij speelt. Er is een trainer aanwezig.

Indien gewenst kunnen ook de recreanten nog een uur lang trainen op basisvaardigheden zoals looptechniek, het leren beheersen van de diverse slagen als de service, clear, lob, enzovoorts.

Na de training wordt er getost (rackets op elkaar). Het lot bepaalt dan dus met wie je speelt. Na ca. 15 minuten spelen wordt er opnieuw getost.

Drie avonden gratis en vrijblijvend badmintonnen
Overweegt u te gaan badmintonnen? Bij BV Dynamo Neede bent u van harte welkom. U kunt drie avonden gratismeespelen zodat u kunt ervaren of de sfeer van de club u bevalt. 

Neem als u dit wilt via mail of telefoon contact om met de secretaris of eventueel een ander bestuurslid. Rackets voor nieuwkomers zijn aanwezig, maar als je al een racket hebt kun je dat natuurlijk beter meenemen. Iedereen is welkom en je kunt altijd spelen.

Onze eerste speelavond van het nieuwe seizoen is op 25 augustus van 19:30 – 22:00 uur. Graag tot dan!

BV Dynamo Neede website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant