Skip to main content

De jeugd heeft de toekomst!

 

De jeugdafdeling van FC Eibergen groeit. Inmiddels doen we met meerdere teams in de KNVB competitie mee, in alle leeftijdscategorieën. Daar zijn we ontzettend trots op! Iedereen speelt op zijn/haar eigen niveau. We hebben gemengde teams maar ook aparte jongens- en meidenteams. 

4×4 – je eerste stap als International
De jongste jeugd (vanaf 5 jaar) speelt nog geen competitie. Elke zaterdagmorgen doen zij mee in een 4 tegen 4 toernooi, waarbij wordt gestreden om de Obbink Cup. De spelers en speelsters dragen dan verschillende landen tenues. In het 4×4 toernooi strijden de verschillende landen tegen elkaar. Nederland speelt de ene keer tegen Spanje, dan tegen Duitsland of Brazilië.

Het 4×4 concept scoort zeer goed bij de jongste jeugd. Er worden korte partijtjes gespeeld, zodat iedereen wel een keer wint. Dat vergroot de spelvreugde. Verder is het concept ook handig voor ouders/verzorgers. Er zijn namelijk geen uitwedstrijden. Iedere zaterdag wordt gespeeld op het eigen sportpark. Naast het 4×4 toernooi trainen de jonkies ook op de woensdag van 18.00 tot 19.00 uur. Wil je een keertje meetrainen? Dat kan! Je bent van harte welkom.

G-voetbal bij FC Eibergen. Dat is Genieten, Gedreven, Geweldig, Geïntegreerd en Gezellig

Niet ieder kind dat dol is op voetbal kan in een regulier clubteam goed meekomen.
Daarom hebben wij een afdeling G-voetbal voor de jeugd. De G staat bij FC Eibergen niet voor gehandicapten, maar voor Genieten, Gedreven, Geweldig, Geïntegreerd en Gezellig.

Het G-team is een team waar we super trots op zijn. Het is ons team van 5 grote G’s.
Niveau is niet belangrijk. Het genieten staat voorop.

Kinderen uit Eibergen, Rekken, Beltrum, Ruurlo, Haaksbergen en Neede trainen iedere woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur met heel veel plezier op ons sportpark. Ook organiseren wij af en toe tussendoor nog activiteiten.

Lijkt het je leuk om met ons mee te komen voetballen?  Stuur dan even een berichtje naar onze coördinator lucel.bennink@fceibergen.nl

Bij FC Eibergen is er altijd plek voor enthousiaste jongens en meiden die willen voetballen. Je kunt 6 weken gratis meetrainen! Aanmelden kan heel makkelijk via www.fceibergen.nl

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant