Skip to main content

D’RAN! Neede

 

Op zoek naar een sportieve uitdaging? Survivalrunners D’RAN! Neede biedt het!

Naast de uitdaging biedt D’RAN! haar leden gezelligheid, nieuwe vrienden en natuurlijk super mooie hindernissen! Je vindt onze vereniging op het bruisende sportpark ‘t Haantje in Neede.
Wij zijn er voor iedereen die deze veeleisende sport wil beoefenen, beginners, jeugd en doorgewinterde survivalrunners kunnen bij D’RAN! hun hart ophalen. Voor beginners is er de mogelijkheid om in vier lessen kennis te maken met de sport en de basistechnieken te leren onder begeleiding van enthousiaste trainers. Voor de (meer) ervaren sporter biedt onze trainingslocatie, door de grote variatie aan hindernissen, voldoende mogelijkheid om kracht en conditie op peil te houden of op te bouwen.
Alle noodzakelijke technieken kunnen worden getraind in de 6 hindernisbanen. Afgelopen zomer is één van onze banen compleet vernieuwd en uitgebreid. Totaal beschikt de club nu over ruim 650 m2 klimplezier! We blijven hindernissen aan passen, uitbreiden en vernieuwen. Dat houdt de trainingslocatie levendig en uitdagend!
Als lid van D’RAN! kun je meedenken en meewerken aan bouw en onderhoud van onze trainingslocatie, bijdragen aan het organiseren van activiteiten, kantinedienst draaien ter ondersteuning van Sportclub Neede, en meer. Vrijwilligers houden de club draaiende in ruil voor vriendschappen en fijne, sociale contacten!
Ook onze, door de Survivalrunbond, goed opgeleide trainers, voor zowel de jeugd als de volwassenen, zijn vrijwilligers. Trainerscursussen, bijscholing, kleding ed. voor de trainers worden door de vereniging gefaciliteerd.
Dinsdag ’s avonds kunnen volwassenen onder begeleiding van een trainer sporten. Rest van de week kunnen de volwassen, ervaren leden zelfstandig trainen. Voor de jeugd zijn er twee trainingsmomenten per week, op woensdagavond en zondagochtend.
In de zes jaar dat D’RAN! inmiddels bestaat heeft de vereniging een vaste plek verworven in de (sport)gemeenschap van Neede en omstreken.
Lijkt het je leuk om lid te worden van D’RAN!? Kijk dan op www.dranneede.nl voor meer informatie of stuur een mail naar info@dranneede.nl.
Graag tot ziens in de touwen op sportpark ‘t Haantje in Neede!

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant