Skip to main content

Survivalrunners D’RAN! Neede

Survivalrunners D’RAN! Neede heeft veel te bieden voor haar leden: gezelligheid, uitdaging en natuurlijk super mooie hindernissen op een fijne locatie rondom de sportvelden in Neede. Wij zijn er voor iedereen die graag wil (leren) survivalrunnen. Voor beginners is er de mogelijkheid om in vier lessen kennis te maken met de sport en de basistechnieken te leren. Voor de (meer) ervaren sporter is er op onze trainingslocatie een grote variatie aan hindernissen te vinden om je uit te leven!

Vanaf de oprichting van de vereniging in april 2017 en de opening op 17 oktober in dat jaar heeft “Survivalrunners D’RAN! Neede” flinke stappen gemaakt.

Even wat feiten anno 2021:
Ledenaantal:                  255
Jeugd:                            103
Volwassenen:                 152
Vrouwen:                        98 waarvan 43 jeugd
Mannen:                         157 waarvan 60 jeugd
Woonplaats Neede:       180
Woonplaats elders:        75

Inmiddels hebben we ook diverse werkgroepen zoals de groep bouw en onderhoud, de activiteiten commissie, kantinedienst ter ondersteuning van SC en natuurlijk de trainers! Deze werkgroepen zijn belangrijk voor de club en voor de sociale contacten!

We zijn er best trost op dat we ons uitgangspunt: “door en voor vrijwilligers” nog steeds kunnen waarmaken. Ook onze goed opgeleide groep trainers, voor zowel de jeugd als de volwassenen, bestaat volledig uit vrijwilligers. Uiteraard worden trainerscursussen, bijscholing, kleding ed. voor de trainers door de vereniging gefaciliteerd. Tijdens onderhoudswerk aan de trainingslocatie worden de vrijwilligers voorzien van een hapje en een drankje.

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze vereniging? Kijk dan snel op www.dranneede.nl of stuur een mail naar info@dranneede.nl.

D'RAN Neede website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant