Skip to main content

Ons vernieuwde aanbod met Gelster Clinics en Zaterdag voetbal!

Gelster Clinics
Er is een werkgroep in het leven geroepen om het aantal sportactiviteiten in en om de Benneker uit te breiden. Enerzijds om nieuwe doelgroepen de op de Benneker te ontvangen en anderzijds om in clinic verband diverse activiteiten aan te bieden. Denk hierbij aan yoga, bootcamp, boksen.

Uiteraard worden ook kinderen niet vergeten voor hen volgt er later dit jaar een aparte clinic. Elke clinic duurt 10 weken. Binnenkort zullen van start gaan met de eerste clinic! Houdt hiervoor de website en onze social media in de gaten. Wees welkom!

Prestatievoetbal op zaterdag
Vind jij het leuk om op prestatieniveau met een elftal de strijd aan te gaan met teams uit de omgeving maar wil jij dit liever op zaterdag dan op zondag dan is hier nu de mogelijkheid toe!

Met ingang van het komende seizoen (2021/ 2022) zal EGVV 1 namelijk uitkomen in de zaterdagcompetitie in onze regio.

Kom gerust eens langs op een trainingsavond of neem contact op met één van onze bestuursleden.

Wil je liever recreatief voetballen op de zondagochtend of de zaterdagmiddag dan is dit natuurlijk ook nog altijd mogelijk bij EGVV.

En wat verder?
De OVM Gaanzeloop (inclusief clinic), Jeu de Boules met De Butlers, Recreanten volleybal, Zumba, ons Johan Hondorp 6×6 toernooi en beachvolleybaltoernooi, de Club van 50 en ga zo nog maar even door!

Wij hopen een ieder binnenkort weer gezond en fysiek terug te zien op het veld en in de kantine.

Meer informatie: www.egvv.nl of info@egvv.nl

Voor nu blijf gezond en tot gauw!

EGVV website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant