Skip to main content

FC Eibergen

Voor wie voetbal nog te leuk vindt. Vrijdagavond voetbalavond.
Voor mannen en vrouwen die voetballen nog zo leuk vinden dat zij hun voetbalschoenen (voorlopig) nog niet in de wilgen willen hangen is er bij FC Eibergen, sinds een paar jaar, ook voetbal op de vrijdagavond.

Het begon met een paar teams. Inmiddels zijn er maar liefst 6 mannenteams 35+,
1 mannenteam 45+ en 1 vrouwenteam 25+ die op de vrijdagavond voetballen.

Er wordt gespeeld in zeventallen tegen de omliggende verenigingen. Iedereen is lekker actief bezig en daarna is er de bekende 3e helft in de kantine.

Omdat er wordt gespeeld in speelrondes van 4 a 5 avonden in zowel het voor- als najaar, is het lekker overzichtelijk en zijn er geen wekelijkse verplichtingen.

Doordeweeks is het mogelijk om te trainen, maar dat hoeft niet. Als vereniging vinden wij het 25+/35+ en 45+ voetbal een goede (en zeer gezellige) aanvulling op ons voetbalaanbod

Demo ‘Walking Football’ bij FC Eibergen
Walking Football, het bestaat al een aantal jaren, is bedoeld voor 60-plussers die nog gezellig een balletje willen trappen. Er wordt gespeeld met aangepaste regels zoals: niet hardlopen, geen lichamelijk contact en de bal mag niet boven heuphoogte worden gespeeld. Hierdoor is het voetbalspelletje ook op latere leeftijd nog een goede manier om fit te blijven en lekker te blijven bewegen.

Om een nog bredere doelgroep te bereiken start FC Eibergen ook met “Walking Football”. De trainingen worden verzorgd door Cor Ordelmans.
Naast zijn functie als Hoofd Opleidingen binnen FC Eibergen is Cor zelf ook een actieve en ervaren ‘walking footballer’ in Borne.

Globaal zien de trainingen (op een nader te bepalen doordeweekse ochtend) er als volgt uit: we starten met een lekker kopje koffie, dan volgt de warming up en is er een onderlinge wedstrijd van ca 2x 25 minuten. Na afloop is er tijd om, onder het genot van een drankje, gezellig nog wat na te praten in de kantine.

Wij organiseren hiervoor een demotraining. Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan deze demotraining, stuur dan een mail naar cor.ordelmans@fceibergen.nl. Zodra de demo gepland kan worden, ontvang je bericht.

FC Eibergen website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant