Skip to main content

Gymnastiek Vereniging Geesteren (GVG) is sinds 1966 de gymnastiekvereniging van ons dorp

Er worden gymlessen gegeven voor de jeugd en voor de dames. Twee avonden in de week worden er volleybaltrainingen gegeven op recreatief niveau.

Jeugdgym
Bewegen is belangrijk en gezond. Bij de jeugdgym worden basisoefeningen geleerd op verschillende toestellen. Alle oefeningen zijn om de motoriek, de coördinatie en de balans te oefenen.

Damesgym
Ons lichaam is, op iedere leeftijd, een wonder van evenwicht en coördinatie. Met een geweldige lenigheid en bewegingsvermogen. We moeten ons lichaam wel gebruiken! Het is een uitgebalanceerde trainingsmethode met diverse oefeningen. Na afloop voel je je ontspannen en energiek!

Volleybal
Op de dinsdag- en de woensdagavond wordt er volleybaltraining gegeven. De training op de dinsdagavond gaat er fanatieker aan toe dan die op woensdag. Je hebt niet veel volleybal ervaring nodig, wat balgevoel is wel handig. Op dinsdagavond wordt er ook getraind op spelsystemen en doe je mee aan de recreanten competitie van NEVOBO.

Doe gezellig een keer mee!
Als we straks weer gewoon onze activiteiten kunnen doen dan ben je van harte welkom om eens een les mee te doen.

Penningmeester gezocht!
We zoeken per direct een penningmeester. Zijn financiën je passie, heb je een beetje tijd over of altijd al penningmeester willen zijn? Dan is nu je kans. Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding van de vereniging. Ken of ben jij diegene? Dan horen wij dat graag!

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant