Skip to main content

Gymnastiekvereniging Odival bestaat al 95 jaar in Eibergen.

In eerste instantie zijn we begonnen als gymnastiekvereniging, maar inmiddels bieden we ook verschillende disciplines van dans aan. Kinderen en jongeren kunnen bij ons lessen volgen in klassiek ballet, Hip Hop, streetdance en jazzdance. Op uitnodiging kunnen leden ook meedoen met danswedstrijden in heel Nederland. 

Elk jaar is er een spetterende dansshow waar iedereen kan laten zien wat hij/zij geleerd heeft. De lessen worden gegeven in theater ’t Spieker. 

De jongste kinderen t/m 3 jaar kunnen bij ons ook samen met hun ouders komen gymmen, de zogenoemde ouder/kindgym. 

Voor kinderen bieden we kleutergym, speeltuinturnen en recreatief turnen aan. Kinderen beginnen vaak met een sport wanneer het zwemdiploma is behaald. Echter is het erg goed voor kleuters om al te beginnen met gymnastiek als basis. Het kind wordt vrijer in bewegen en uithoudingsvermogen wordt verbeterd. Bij speeltuinturnen maken kinderen op een speelse manier kennis met de turnsport. Voor de oudere kinderen bieden we recreatief turnen aan. Kinderen die uitblinken bij recreatief turnen kunnen op uitnodiging ook deelnemen aan selectielessen. Dit geldt voor zowel jongens, als meisjes. 

Voor de echte durfal hebben we ook survivalgym. Hier worden kinderen vanaf 6 jaar uitgedaagd om heerlijk te klimmen en te klauteren. We hebben een jongens- en een meisjesgroep. 

We bieden voor volwassenen bewegen op muziek, steps, aerobics en seniorengym meerdere momenten in de week. Odival heeft ook een groep mensen met een verstandelijke beperking die elke week samen komen sporten. 

Alle gymlessen van Odival worden gegeven in de Pickerhal. 

Odival Website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant