Skip to main content

Tennisvereniging Ruurlo volop in beweging

Fit worden en blijven tijdens de zomerperiode? Bij Tennisvereniging Ruurlo kan het.

TV Ruurlo biedt in de maanden juni, juli, augustus en september de “Zomer Challenge” aan. Dit is een compact lidmaatschap inclusief een aantal trainingen waarbij je in deze maanden ook nog eens onbeperkt vrij kunt tennissen zonder verdere verplichtingen.

Voor nieuwe leden biedt TV Ruurlo een lespakket aan waarbij in de maanden mei, juni en september een aantal begeleidingslessen worden verzorgd door een aantal spelers van ons hoogste herenteam gevolgd door 16 trainingen die worden verzorgd door tennisschool Dijkman. Een ideaal pakket voor de beginnende tennisser tegen een aantrekkelijk tarief.

Alleen een baan huren kan ook bij TV Ruurlo. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de website www.meetandplay.nl of de bijbehorende app. Vaak kan nog een baan worden gereserveerd voor dezelfde of volgende dag.

Trainingen worden elke dinsdag aangeboden. De trainingen voor de jeugd starten om 16:00 uur en voor de senioren om 19:00 uur. Een keer kennismaken en meedoen kan zonder aanmelding.

Tennisvereniging Ruurlo is te vinden aan de Loolaan 94 te Ruurlo.

 

Meer weten?
Aanmelding voor een lidmaatschap kan eenvoudig via de website

TV Ruurlo Website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant