Skip to main content

Het hele jaar lekker buiten tennissen of padellen

 

Bij Tennis- en Padelvereniging Mallumse Molen (TPVMM) kan dit. Een onwijs leuke en enthousiaste club die in beweging is! 

De afgelopen jaren is er al veel gebeurd op het nieuwe sportpark. Verduurzaming van het park (o.a. LED verlichting), renovatie van de kantine, nieuwe speelbanen voor de tennis en, niet te vergeten, nieuwe padelbanen.

Dit alles heeft geleid tot een flinke instroom van nieuwe leden (meer dan een verdubbeling). Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. En voor volgend jaar liggen er al plannen voor weer 2 nieuwe padelbanen!

Er worden meerdere activiteiten georganiseerd voor zowel nieuwe en bestaande leden. Denk hierbij aan toss momenten, toernooien en andere gezellige activiteiten.

Wil je ook deel van uitmaken van onze club, waarbij gezelligheid en sportiviteit centraal staan? Dat kan. Onze club is er voor alle leeftijden.

Kom dus gerust eens kijken en probeer het een keer uit.

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant