Skip to main content

Tafeltennisballetje slaan ?

 

Maak kennis met tafeltennis !
Als je denkt “Tafeltennis is misschien wel wat voor mij”, en je wilt het een tijdje uitproberen, dan kun je bij tafeltennisvereniging V.I.O.S. Beltrum 4 keer gratis meedoen.
Kom op maandagavond vanaf 19.30 uur of op dinsdagmorgen vanaf 9.30 uur naar Sporthal “De Sonders” in Beltrum.
Meer weten? Bel dan met onze voorzitter: 06 40 19 51 22

Tafeltennissen in Beltrum
Tafeltennisvereniging V.I.O.S. uit Beltrum (gemeente Berkelland) is opgericht in 1973. Wij zijn onderdeel van de federatie Sportcentrale V.I.O.S. Beltrum waarin behalve tafeltennis ook de volgende takken van sport zijn vertegenwoordigd: voetbal, handbal, volleybal, gymnastiek en touwtrekken. De thuisbasis van VIOS is Sporthal “De Sonders” in Beltrum.

Tafeltennisvereniging V.I.O.S. Beltrum biedt zowel ruimte aan recreatieve als aan prestatiegerichte tafeltennissers. We nemen deel aan de competitie in de afdeling Gelre (Gelderland) maar als je alleen vrij wil spelen, kan dat ook. We hebben leden met veel spelervaring en die brengen je graag de kneepjes van het spel bij, zonder verplicht trainingsprogramma. Onze spelers en speelsters komen uit heel Berkelland (Beltrum, Eibergen, Borculo, Neede en Ruurlo), Lichtenvoorde en Groenlo.

Als vereniging richten wij ons in het bijzonder op spelvreugde en gezelligheid, zonder de sportieve prestatie uit het oog te verliezen. In de zomermaanden liggen de trainingen en de competities stil, zodat tafeltennis een ideale combinatie kan vormen met een typische zomersport. De speelavond van tafeltennisvereniging V.I.O.S. Beltrum is de maandagavond: vanaf 19.30 uur kunnen jeugdleden, senioren en recreanten trainen of vrij spelen. Seniorleden die competitie spelen beginnen om 20.00 uur aan hun thuiswedstrijden in Beltrum.
Liever overdag dan ’s avonds? Dat kan ook, want op de dinsdagmorgen tussen 9:30 en 11:30 uur spelen onze 55-plussers gezellig tegen elkaar (maar je mag ook gerust jonger zijn).

OldStars tafeltennis

OldStars tafeltennis is voor de groep 55-plussers die overdag tijd hebben om sportief en vooral prettig bezig te zijn met bewegen, nieuwe mensen te ontmoeten en dat alles onder deskundige begeleiding.

Wil je ook (weer) eens een tafeltennisballetje slaan? Ervaring is absoluut niet nodig.

Je bent van harte welkom op een dinsdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur in sporthal “De Sonders”. Tafeltennisbatjes zijn aanwezig. Je hoeft alleen zelf sportschoenen en sportieve kleding mee te nemen.

Voor nadere informatie over tafeltennisvereniging V.I.O.S. Beltrum :

www.ttv-vios.nl  , voorzitter@ttv-vios.nl  of Walter Rouwhorst 06-40195122

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant