Skip to main content

Volleyballen bij Kerkemeijer Gemini? Doen!

Al sinds de jaren 50 is volleybal een populaire sport in onze prachtige Berkelstad Borculo en sinds 1965 wordt dit onder de naam Gemini gedaan. Helaas hebben wij vorig jaar het seizoen vroegtijdig moeten afbreken, maar we beginnen nu langzaamaan weer op te starten met de leukste sport die er bestaat. Wij staan dan ook te popelen om weer te kunnen knallen met z’n allen en hebben altijd plek voor nieuwe leden.

Lijkt het jou leuk om kennis te maken met deze sport en onze vereniging? Twijfel dan niet en kom eens meetrainen!

Bij volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini hebben wij op dit moment 160 actieve leden, verdeeld over verschillende teams en niveaus. Wist je dat onze Dames 1 komend seizoen uitkomt in de 2e divisie? Vorig jaar hebben ze een knallende start neergezet en dat hopen ze komend seizoen ook weer op te pakken.

Naast de sportieve prestaties binnen onze vereniging vinden wij gezelligheid ook een belangrijk aspect. Onze evenementencommissie organiseert dan ook het gehele jaar door verschillende activiteiten voor zowel de jeugd als de senioren. Deze worden altijd met veel belangstelling bijgewoond.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons? Wij wel naar jou!

Aanmelden kan via cv@gemini-borculo.nl. Vanaf 6 jaar kan er gestart worden bij de mini’s en wij hanteren geen maximum leeftijd. Iedereen is welkom bij volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini. Zien we je snel?

Facebook: https://www.facebook.com/geminiborculo
Instagram: @kerkemeijergeminiborculo
Webiste: www.geminiborculo.nl/

Kerkemeijer Gemini website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant