Skip to main content

Meer hindernissen genomen dan normaal, en toch de finish niet succesvol gehaald!

Survivalatleten kennen vast wel het bovenstaande gevoel. Je hebt er alles aan gedaan om de finish te halen en toch heb je in de run niet je bandje kunnen behouden. Dat is ons als Stichting Survivalrun Neede in 2020 ook overkomen.

Een Corona protocol opgesteld, een speciaal Coronaproof parcours en werkwijze bedacht. Het gaf ook wel een kick, een bijzondere run door het mooiste survivalterrein van de Achterhoek, de Needse berg te organiseren. Wij en onze trouwe sporters en uiteraard onze vrijwilligers waren enthousiast over de kansen die een aangepaste run in 2020 kan bieden.

Tijdens de zomer van 2020 leek het de goede kant op te gaan. In de Achterhoek waren er relatief weinig Corona besmettingen en ook op het Nederlandse Corona dashboard stonden de meters in de goede stand. Ja tot september en dan moet je toch de run in Neede afblazen.

Kop der veur dan maar en verplaatsen naar januari of februari 2021, mos toch lukk’n, nie dan??

Helaas pindakaas, de tweede Corona golf haalde ons opnieuw in.

Maar sporters en enthousiastelingen, volg onze berichten op de website, facebook, instagram en waar dan ook.

#survivalneede: In 2021 komt die er zeker, dus wij zeggen, trainen maar!!

Survivalrun Neede website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant