Skip to main content

Gym voor specifieke doelgroepen

Wist je dat wij bij Odival ook gym aanbieden voor specifieke doelgroepen? Heb je er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om je kleuter te laten gymmen? Of kun jij als senior wel wat extra beweging gebruiken en vind je het fijn om dit gezellig samen met anderen te doen?

Kleutergym
Veel ouders kiezen ervoor om hun kind eerst het zwemdiploma te laten behalen en pas daarna een passende sport voor hun kind te zoeken. Maar weet je dat het erg belangrijk is dat je kind al een aantal basisvaardigheden bezit voordat het aan zwemles begint? En dat daardoor het zwemmen vaak een stuk vlotter gaat? Deze basisvaardigheden kunnen wij een kind aanleren tijdens onze leuke en leerzame kleuter gymlessen.

Kortom, het kind legt een uitstekende basis voor zwemlessen!
In onze kleuter gymlessen besteden wij aandacht aan balanceren, rennen, springen vanaf een verhoging, kruipen en klimmen/klauteren.

Senioren actief
In deze tijd, waarin het belang van een gezonde leefstijl nog eens extra wordt benadrukt, is het een mooi moment om je conditie te verbeteren. Kun je de motivatie niet vinden om aan de slag te gaan? Beweeg dan samen. Dat motiveert, is gezond en nog gezellig ook!
De woorden ’50-plus’ en ‘gymnastiek’ worden nogal eens geassocieerd met oubollige gymnastiekoefeningen in een stoffige gymzaal. Maar niets is minder waar bij Odival wordt er juist weer nieuwe energie opgewekt door sport en spel samen te beleven. Verbetering van je conditie en gezelligheid, daarvoor doe je het!

Wanneer
Kleutergym:                elke zaterdagochtend van 9.00-10.00 uur
Senioren actief:          woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur

Waar
Pickerhal Eibergen

Aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met:

Odival: info@odival.nl (kleutergym en senioren actief)

Wil je eerst een les ervaren? Dat kan! Je mag twee keer gratis deelnemen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Uiteraard worden alle lessen gegeven volgens het protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF.

Odival website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant