Skip to main content

WielerToerclub (WTC) Neede: You don’t have to go fast… You just have to go!

Over WTC
We zitten nu allemaal meer thuis door Corona. Wat is er dan niet fijner om na een drukke (thuis)werkdag om een rondje te fietsen door onze mooie omgeving. Het voornaamste doel van WTC is om samen te fietsen. Hierbij staat niet het wedstrijdelement voorop, maar gezelligheid, de fiets en ontspanning! Fietsen is voor alle leeftijden en we hebben als doel zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen. Dat kan bij ons op zowel racefiets als mountainbike.

Wanneer je van mountainbiken houdt, dan kun je in onze omgeving verschillende routes fietsen, zoals MTB route Lochem of MTB route Haaksbergen. Wellicht ken je ze wel, deze routes gaan over bospaden, zandwegen en uitdagende singletracks. Als je liever gaat gravelen, dan zijn er in de omgeving van Neede ontzettend mooie gravelpaden en kerkenpaden.

Wellicht hou je meer van duursport en pak je liever de racefiets. Je komt met de racefiets natuurlijk ook verder van huis. WTC biedt ruimte voor elke racefietsliefhebber, of je nu fanatiek bent of vooral de sportieve gezelligheid van het samen fietsen zoekt. Daarnaast beschikken we over prachtige fietsroutes.

Meer informatie?
Lid zijn van WTC heeft meerdere voordelen onder anderen kun je professionele fietskleding voordelig aanschaffen. Ook een geruststellende gedachte: als WTC-lid heb je een ongevallenverzekering via de NTFU. Daarnaast ontvang je 4x per jaar Fietssport Magazine.

Wil je meer informatie? Bezoek onze website www.wtcneede.nl of mail naar wtcneede@outlook.com

WTC Neede website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant