Skip to main content

Onze Jeugd, onze toekomst

 

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst wordt er vaak gezegd. En we kunnen gerust zeggen dat dit bij Sportclub Neede het geval is.

Wekelijks worden er vele trainingen en wedstrijden afgewerkt door de jeugdige jongens en meiden. Van de jeugd onder 7 tm de jeugd onder 19, voor elke leeftijdsgroep is er een mogelijkheid tot voetballen. En dan hebben we voor de allerkleinsten natuurlijk ook nog onze minipups, die elke zaterdag hun training hebben. Om dit alles te organiseren zijn er vele vrijwilligers nodig, die er gelukkig ook zijn (al kunnen er altijd meer bij). Als vereniging zijn we erg trots op hun hulp en betrokkenheid voor onze vereniging. Samen moeten we het doen, en samen dragen we onze vereniging.

Samenwerking FC Twente/Heracles en De Graafschap.

In het kader van talentontwikkeling is Sportclub Neede sinds vorig jaar aangesloten bij het Regioplan van Fc Twente/Heracles. Met de Graafschap hebben wij dit al een aantal jaren lopen. Deze samenwerking richt zich op het delen van kennis en kunde om zo het algemeen niveau in de regio te laten stijgen, zowel voor spelers als voor de begeleiders.

Wil je onderdeel uitmaken van onze mooie vereniging? Iedereen is welkom om kennis te maken en een proeftraining mee te draaien. Meld je aan bij secretariaat@sportclubneede.nl en wij nemen contact met je op.

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant