Skip to main content

Sportpark de Bijenkamp

 

Sportpark de Bijenkamp bestaat uit 5 verenigingen die samen met de aanwezige sportparkmanager druk bezig zijn om toekomstbestendig(er) te worden.

De samenwerking tussen de verenigingen wordt steeds sterker en het aanbod op het sportpark wordt steeds breder. Zo zijn er naast de te beoefenen sporten bij de verenigingen (voetbal, wielrennen, mountainbiken, skeeleren, atletiek, schaatsen, tennis en padel) inmiddels al veel meer mogelijkheden om te bewegen. Bijvoorbeeld met de beweeggroep Bijenkamp Old Stars, de jeu de boules banen of het onlangs gerealiseerde Bijenpad. Naast het brede aanbod van bewegen is het sportpark ook druk bezig om de prachtige accommodaties meer te bezetten (overdag vooral) door samenwerking te zoeken met externe partijen zoals het bedrijfsleven en de kinderopvang. De combinatie van bewegen en aanwezige natuur op en rondom dit sportpark biedt namelijk vele mogelijkheden voor allerlei partijen. Mocht je interesse hebben om eens een keer aan te sluiten (als lid of vrijwilliger) bij één van de clubs, of een idee hebben voor een mooie samenwerking, neem gerust contact op met de sportparkmanager!

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant