Skip to main content

Paardrijvereniging voor jong en oud

Paardrijvereniging voor jong en oud, als ambitieuze wedstrijdruiter, als recreatieve ruiter of als paarden- en pony liefhebber.

Een actieve vereniging die open staat voor iedere pony- en paardenliefhebber en waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Wij bieden verenigingslessen aan voor ieder niveau, dressuur en springen, op ons eigen clubterrein aan ’t Wievenveld.

Ons trainingsterrein is voorzien van een compleet gerenoveerde buitenbaan met verlichting, een gezellige kantine en ligt vlakbij een bosgebied met uitstekende uitrijmogelijkheden. In de winterseizoen worden de verenigingslessen in de binnen manege gegeven. <foto terrein>

Naast de wekelijkse lessen voor onze leden organiseert de vereniging ook tal van andere activiteiten, zoals onderlinge wedstrijden, ponykamp, eventinglessen en nog veel meer.

Ook lid worden van onze vereniging? Volg gratis 1 les bij ons om zo de leden en de club beter te leren kennen. Om deel te kunnen nemen aan de lessen dien je zelf over een eigen (lease) paard of pony te beschikken en moet je in staat zijn om zelfstandig en veilig in een groep te kunnen rijden.

Bij onze contributie zit inbegrepen: wekelijks één vereniging les, onbeperkt gebruik maken van ons trainingsterrein en springmateriaal en deelname aan tal van activiteiten. 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jonneke te Raa, PC & LR De Berkelruiters in Eibergen, tel.: 06-53841255

 

Kom eens bij ons langs!
Kom vrijblijvend eens bij ons langs! Op donderdagavond tussen 18:30 en 21:00 uur. 

Trainingslocatie: Het Wievenveld 4, Eibergen

Kijk voor meer informatie op www.berkelruiters.nl

Berkelruiters Website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant