Skip to main content

Kom voetballen bij Sportclub Rekken!

Sportclub Rekken is een gezellige en ambitieuze voetbalclub uit het gelijknamige dorp in de gemeente Berkelland. Onze club bestaat inmiddels bijna 51 jaar. Helaas konden wij ons 50-jarig jubileum in 2020 niet vieren i.v.m. de uitbraak van het Corona-virus. Als alles weer een beetje “normaal” is, zullen wij hier alsnog op gepaste wijze aandacht aan geven. Onze vereniging is gehuisvest op ’t Asterloo en door de inzet van onze (vele) vrijwilligers, ligt onze accommodatie er prima bij!

Sportclub Rekken bestaat uit 5 heren senioren teams, die op de zondag spelen en 1 zaterdagteam. Vele jaren hebben wij ook 2 damesteams gehad, maar voor het komende seizoen (wij hopen natuurlijk dat er dan weer gewoon gevoetbald kan worden), zal er 1 damesteam ingeschreven worden voor de zondagcompetitie. Gelukkig blijft een deel van de dames wel actief bij de club en gaat dan spelen in de 7-7 competitie.

Voor een relatief kleine vereniging als Sportclub Rekken is het lastig om alle jeugdelftallen goed bezet te krijgen. Er worden tal van activiteiten georganiseerd om de jeugd te mobiliseren en te enthousiasmeren om te komen voetballen. Zo hebben we b.v. ook voor de allerkleinsten het kaboutervoetbal opgericht.

Kom voetballen bij Sportclub Rekken!

Bij Sportclub Rekken staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel. Dus als je graag wilt voetballen, meld je dan aan! Ben je nieuwsgierig en wil je graag een keer een proeftraining volgen? Kijk dan op onze website www.sprekken.nl. Je bent van harte welkom!

Sportclub Rekken website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant