Skip to main content

Kom gymmen bij Vios Gym

Vios Gym is de gymvereniging van Beltrum en is opgericht in 1952. Vios Gym biedt een positief sportklimaat waar iedereen met plezier kan gymmen, want bewegen is goed voor je!

Gymmen bij Vios Gym is leuk en ontspannend. Rollen, duikelen, werpen en vangen, klimmen, klauteren, lopen en springen. Wanneer je deze bewegingen op jonge leeftijd leert, kun je er je hele leven plezier van hebben. Bovendien leer je tijdens het samen bewegen ook wat het belang van (spel)regels is, omgaan met winst en verlies en dat samenwerken belangrijk is.
Maar ook op oudere leeftijd houdt gym je gezond en vitaal en geeft bewegen je een positief gevoel. Samen gymmen brengt je onder de mensen en maakt het makkelijker om het bewegen vol te houden.

Vios Gym biedt gymlessen aan voor jong en oud. Het jongste lid is 1,5 jaar en het oudste lid is ruim 80 jaar. We bieden gymlessen aan, waar motoriek en beweging gestimuleerd worden, contact met elkaar belangrijk is en waar iedereen met plezier naar toe gaat.

Vios Gym neemt een duidelijke en herkenbare plek in op sportief en sociaal gebied. Ons uitgangspunt is dat bestuur, leiding en leden elkaar weet te vinden. Dat iedereen zich betrokken voelt en dat we ons gezamenlijk inzetten om de vereniging krachtig en positief te houden.

Kortom Vios Gym verbindt!

Is gymmen bij Vios Gym wat voor jou?
Kijk voor meer informatie op www.viosgym.nl of mail naar info@viosgym.nl en kom een keer vrijblijvend meedoen.

Vios Gym website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant