Skip to main content

TC de Koem

In het mooie Geesteren staat het sfeervolle houten clubhuis van tennisclub de Koem.

Op onze mooie gravelbanen wordt dagelijks door jong en oud, toppers en beginners een balletje geslagen. Dit gebeurt in gevarieerde, vaak spontaan ontstane, groepjes. Iedereen die wil krijgt les van onze top tennisleraar Manfred Kerperien. Je kunt ook gebruik maken van onze introductielessen. We spelen graag competitie en zijn alom vertegenwoordigd bij toernooien in onze omgeving.

Zelf organiseren we ook meerdere toernooien en activiteiten, voor zowel jeugd als senioren. Zoals ons open toernooi, het nieuwjaarstoernooi, schooltennis, mini tennis, clubkampioenschappen enkel en dubbel, PaDoMaZo, bokkenavond/ladies night en het jeugdkamp.

Onze drie banen en ons park liggen er op en top verzorgd bij dankzij een grote groep vrijwilligers. Er worden bomen geplant en er lopen kippetjes en een haan. In 2020 bestonden wij 40 jaar. Dat gaan we nog vieren! Leuk als je er bij bent. Ko(e)mt allen!

Bij de Koem doen we het samen, koesteren we de traditie en omarmen we het moment. We zijn dan ook trots op onze mensen, op al onze commissieleden, Henkie, de barvrijwilligers, klussers, banenslepers, lijnenvegers, waterdragers, schoonmakers, mental coaches, taartenbaksters, hartige happers, paulanerdrinkers, supporters, weergoden, bewonderaars, zwoegers, toppers, sponsors, pleziermakers en natuurlijk ons bestuur. Bij en met de Koem is het altijd warm en gezellig. We zijn het Roland Gin Grös van de Achterhoek.

Nieuwsgierig? Kom eens langs, bekijk onze website of volg ons op Facebook of Twitter. Tennisclub de Koem, Blauwe Torenweg 31, 7274 AT Geesteren. 0545-481506. www.tcdekoem.nl. info@tcdekoem.nl

TC de Koem website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant