Skip to main content

Een nieuw bestuur, een nieuwe sponsor, een nieuw tenue!!!

Race- en Toerclub de Stofwolk is een wieler- en skeelervereniging met een rijke historie, die is opgericht in 1954. De vereniging is 2021 met een nieuw elan begonnen. Er is een nieuw bestuur aangesteld afgelopen januari. Woest-Sport uit Borculo is de nieuwe hoofdsponsor voor de komende 5 jaar. En het nieuwe clubtenue is afgelopen maand in productie gegaan. Nog enkele weken en dan zult u de Stofwolkers voorbij zien flitsen in hun nieuwe tenue.

Deze vernieuwingen in combinatie met het moderne verenigingscomplex, maakt dat RTC de Stofwolk klaar is voor de toekomst. Mede door corona is fietsen en skeeleren nog populairder geworden en staan deze sporten volop in de belangstelling.  Voor elke wielrenner, mountainbiker en skeeleraar staat onze verenigingspoort open om eens een kijkje te komen nemen op ons complex. We hebben op ons (volledige verlichte) complex, onder andere een 400 meter en een 1.600 meter asfaltparkours. Tussen het asfalt ligt een uitdagend MTB-parkoers met bruggen, northshores en rockgardens. Wil je onbeperkt gebruik maken van ons complex en in de winter lekker blijven werken aan je conditie en fietstechniek onder begeleiding van een gediplomeerde trainer? Dat kan bij ons voor nog geen €25,- per kwartaal!! Kijk snel op www.stofwolk.nl of neem contact op via info@stofwolk.nl.

Gelukkig kan de jeugd wel lekker blijven trainen!!
Door de coronaregels is sporten voor volwassen voor een groot deel aan banden gelegd. De jeugdledenvan RTC de Stofwolk konden gelukkig wel lekker door blijven trainen op ons complex. Eerst de jeugd t/m 17 en nu de jeugd t/m 26. Het plezier en fanatisme zijn gelukkig niet verdwenen door Corona. Voor elke leeftijdscategorie is er wel een leuke groep om mee te trainen. Hard fietsen of skeeleren is geen vereiste als je er maar plezier aan beleeft. En je moet natuurlijk wel een beetje van een uitdaging houden, want saai is het niet!

Wil je ook eens komen meetrainen of denk je dit is wat voor mijn zoon of dochter, kijk dan op www.stofwolk.nl of neem voor gratis proeflessen contact op met jeugd@stofwolk.nl

RTC de Stofwolk website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant