Skip to main content

Tennisvereniging Ruurlo volop in beweging

“Tennis is een van de weinige sporten die in de afgelopen maanden actief kon worden gespeeld. Ons tennispark is ingericht volgens de laatste adviezen van het RIVM waardoor de veiligheid voor de sporters is gewaarborgd”, aldus voorzitter Jan Koster.

“Om iedereen in de gemeente de mogelijkheid te geven om te blijven bewegen tijdens Corona, hebben we een nieuw lidmaatschap geïntroduceerd, het zogenaamde Blijf in beweging lidmaatschap, welke per maand kan worden afgesloten. Wil je langer tennissen dan is een Introductielidmaatschap van drie maanden interessant. Ook het huren van een baan per uur behoort nog steeds tot de mogelijkheden”, aldus de voorzitter.

De genoemde lidmaatschappen hebben geen verplichtingen terwijl er van alle faciliteiten op het tennispark gebruik kan worden gemaakt. Na aanmelding voor een lidmaatschap kan er eenvoudig via een app een baan gereserveerd worden. Het tennispark is 7 dagen per week geopend van 08.00 uur tot 22.30 uur.

Ook kan er inmiddels weer volop worden getraind. Tennisschool Dijkman uit Vorden verzorgt de trainingen. De jeugd is elke dinsdag welkom vanaf 16.30 uur en de senioren vanaf 18.30 uur. Een keer kennismaken en meedoen kan zonder aanmelding.

“Wij bieden in de gemeente een breed assortiment tennisactiviteiten aan voor jong en oud. Veilig, laagdrempelig en gezelligheid staan bij ons bovenaan.” zo sluit de voorzitter af.

Tennisvereniging Ruurlo is te vinden aan de Loolaan 94 te Ruurlo. Aanmelding voor een lidmaatschap of baanhuur kan eenvoudig via de website www.tvruurlo.nl.

Tennisvereniging Ruurlo website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant