Skip to main content

Sportclub Neede

De Sportclub Neede Messi’s,

Elke Zaterdagmorgen van 11 tot 12 is het de beurt aan de jongste voetbalsterren, jongens en meisjes, van Sportclub Neede. De MINIPUPS! 

Onder leiding van een heuse trainersstaf, Roy, Maarten, Quinte, Tijn, Wies en Toon, ontdekken zij het voetbal op ons miniveld.

Wij starten onze training altijd met een “looptraining” waarbij we rennen door de loopladder/hoepels, springen, hinkelen, huppelen en sprinten.

Daarna een druk programma met veel oefeningen met de bal, waarbij ze natuurlijk “verliefd” worden op de bal. 

Op dit moment zijn er 20 voetbalsterren te bewonderen, in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar. 

Wil je ook een aantal keren mee voetballen om te ervaren hoe dat is, kom dan op zaterdag om 11.00 uur naar Sportpark ‘t Haantje.

Onze G-Toppers

Zoals menigeen weet hebben we bij Sp Neede al geruime tijd een florerende en gezellige afdeling met G voetballers (dit is de groep voetballers die om uiteenlopende reden de aansluiting met het reguliere voetbal niet helemaal kunnen maken). 

We hebben zo’n 25 a 30 fanatieke voetballers in de leeftijd van ongeveer 15 tot wel 60 jaar. Bij ons team staat gezelligheid en beleving voorop. Natuurlijk willen ze ook dolgraag winnen maar dit is zeker niet het belangrijkst. De groep wordt getraind door deskundige trainers en begeleid door super enthousiaste begeleiders en stagiaires.

Naast deze groep heeft SP Neede sinds een paar jaar een samenwerkingsverband met Sportclub Eibergen. Hier traint elke woensdagavond een groep jongens en meiden die nog weer jonger zijn en ook de aansluiting met het reguliere voetbal niet zo goed kunnen maken. De leeftijd van deze jongste groep ligt zo tussen de 5 en 16 jaar   

Deze trainingen vinden plaats op de donderdagavond en wel van 18.30 uur tot 19.30 uur

Mocht u meer informatie willen kunt u gerust bellen met 06 22974674 of mailen naar h.dieperink@sportclubneede.nl of anders gewoon een keertje komen kijken op de training (wel ook graag eerst even bellen)

Sportclub Neede website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant