Skip to main content

TV Rietmolen

 

De tennisvereniging van Rietmolen bestaat uit ongeveer 70 leden. Sinds dit jaar heeft de vereniging een nieuw logo en een eigen clubshirt. Het shirt heeft de kleur ‘Rietmolen blauw’ en het logo staat hierop afgedrukt.

Elke doordeweekse avond wordt er volop tennis gespeeld en ook in het weekend wordt er regelmatig een wedstrijd gespeeld. Op woensdagavond is er tennisles en racketavond. De activiteitencommissie organiseert met regelmaat een evenement(je). Zo zijn er jaarlijks de clubkampioenschappen en vinden er ook gezelligheidstoernooien plaats. Daarbij wordt er op een zaterdag of zondag mix en dubbel gespeeld, met wisselende tennispartners. De manier om elkaar te leren kennen zowel op als naast het veld. Het toernooi wordt gezellig afgesloten met een hapje en een drankje.

Dit jaar werd er op de eerste vrijdag van oktober voor het eerst een BINGO georganiseerd voor leden en niet leden. Een daverend succes. De prijzen werden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Aan het eind van de avond gingen de meeste mensen met een mooie prijs naar huis. Het was zo’n groot succes dat de BINGO voor 2024 alweer gepland staat.

Kortom tennis Rietmolen is meer dan alleen de sport tennis. Tennis Rietmolen is ook samen plezier maken en mooie momenten beleven.

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant