Skip to main content

UNO ’21 Samen Sterker!

By 8 november 2023UNO'21

UNO ’21 Samen Sterker!

 

In 2021 zijn de jeugdafdelingen van EGVV, GSV ’63, Sportclub Haarlo, Noordijk en v.v. Reünie samengevoegd tot SJO UNO ’21. Bij ons is iedereen welkom om te leren voetballen en het plezier van een teamsport te ervaren.

Op onze hoofd locatie, Sportpark de Wildbaan in Borculo, beschikken we een hoofdveld, 2 voetbalvelden en een prachtig kunstgrasveld . Dit betekent dat de kinderen goed leren voetballen op meerdere ondergronden en dat wedstrijden en trainingen in principe altijd kunnen doorgaan.

Mini-pups en ouder/kind voetbal
Op zaterdag trainen onze mini-pups! Vanaf 4 jaar kan je elke zaterdag voetballen. We wisselen de reguliere training af met onderlinge toernooitjes en ouder/kind voetbal. Op de dagen van het ouder/kind voetbal zijn ook jongere kinderen welkom om, aan de hand van een ouder, op speelse wijze kennis te maken met voetbal.

G-team
Onder het motto “niemand staat buiten spel” biedt UNO ’21 sinds vorig jaar ook G-voetbal aan. Het G-team traint om de week op zaterdagochtend. Wil je een keer komen kijken of het iets voor je is? Neem dan contact op via VTZ@UNO21.nl

Nieuwsgierig? Kom gewoon lekker een keertje meevoetballen!
Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom om kennis te maken met UNO ’21. Meld je aan voor een proeftraining en/of activiteit via onze website www.uno21.nl. Kennismaken is altijd kosteloos en kan het hele jaar door!

Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant