Skip to main content

Tennis is voor iedereen!

TV Rietmolen is een tennisvereniging waar plek is voor iedereen. Tennis kan tenslotte door mannen en vrouwen, jong en oud gespeeld worden. Op het sportpark in Rietmolen liggen twee kunstgras tennisvelden, maar ook 2 beachvelden waarop beachtennis gespeeld kan worden. 

Op maandagochtend en woensdagavond wordt er racketmorgen /-avond gespeeld. Alle rackets van de aanwezige spelers worden bij elkaar in een ton gezet en dan   worden er willekeurig 2 rackets bij enkelspel en 4 rackets voor een dubbelspel gepakt. Degene waarvan de rackets bij elkaar gelegd zijn, zijn een team. Erg leuk om te doen! Het maakt daarbij niet uit of je beginner of een gevorderde tennisser bent. Zo leer je als beginner andere leden op een informele manier kennen en kun je als gevorderde tennisser de beginner enthousiast maken voor de sport. Verder is het mogelijk om via een app een baan te reserveren en recreatief te tennissen wanneer het je uitkomt.

Na een potje tennissen kan er heerlijk worden nagezeten in de kantine van de DAR (Dorps Accommodatie Rietmolen). Onder het genot van een kop koffie of een drankje kan er in een gezellige huiselijke sfeer worden nagepraat.

Er worden meerdere keren per jaar cyclussen van 5 of 10 tennislessen gegeven en daarnaast wordt er door de activiteitencommissie regelmatig een evenement of toernooi georganiseerd. Uiteraard kan er ook competitie gespeeld worden voor de liefhebbers, via de KNLTB, maar ook regionaal.

 

Kortom…
TV Rietmolen is een actieve, sportieve en gezellige vereniging. Wees welkom! Voor meer informatie: www.tvrietmolen.nl 

TV Rietmolen website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant