Skip to main content

UNO’21 Samen Sterker!

In 2021 zijn de jeugdafdelingen van EGVV, GSV’63, Sportclub Haarlo, Noordijk en v.v. Reünie samengevoegd tot UNO’21. Dankzij dit unieke samenwerkingsverband dat Uut Naoberschap Ontstaon is, hebben we in Borculo en omgeving nu een bloeiende jeugdvoetbalvereniging met ca. 250 leden.  Bij UNO’21 kan iedereen met plezier en op het eigen niveau voetballen!

Met ingang van het nieuwe seizoen kunnen we beschikken over kunstgrasvelden op Sportpark de Wildbaan in Borculo! Dit betekent dat de kinderen goed leren voetballen op meerdere ondergronden en dat wedstrijden en trainingen in principe altijd door gaan.

MiniPups

Speciaal voor de allerkleinste van 4 tot 6 jaar hebben we op zaterdagochtend een MiniPup training. Onder begeleiding van 2 trainers beginnen we met het aanleren van bal- en basisvaardigheden op speelse wijze. 

G-team

Onder het motto “iedereen kan voetballen” is UNO’21 dit jaar gestart met G-voetbal. Vooralsnog trainen we om de week op zaterdagochtend op sportpark de Wildbaan.

Wil je een keer komen kijken of het iets voor je is? Neem dan contact met ons op via
VTZ@UNO21.nl

 

Nieuwsgierig?
Kom gewoon lekker een keertje meevoetballen!

Alle kinderen vanaf 4 jaar uit Borculo, Geesteren, Gelselaar, Haarlo , Noordijk en omgeving zijn van harte welkom om kennis te maken met UNO’21. Meld je aan voor een proeftraining en/of activiteit.

Kennismaken is altijd kosteloos en kan het hele jaar door.

Uno'21 website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant