Skip to main content

Kom voetballen bij Vios Beltrum!

VIOS Beltrum is een voetbalvereniging uit de Achterhoekse plaats Beltrum. In het seizoen 2021-2022 kent de vereniging 11 herenteams (waarvan 1 45+ team), 4 damesteams (waarvan 1 7 vs 7) en 13 jeugdteams. Deze teams komen uit in allerlei verschillende klassen, dus heeft VIOS Beltrum een team voor ieder niveau.

De vereniging is opgericht op 18 april 1932 en viert dit jaar dus het 90-jarig bestaan! De wedstrijden worden gespeeld op de prachtige accommodatie Sportpark “De Sonders”, waar 3 natuurgrasvelden (waarvan 2 verlicht) en 1 kunstgrasveld liggen. Naast deze velden heeft Vios de beschikking over prachtige kleedkamers, zelfs een aparte meidenkleedkamer. 

Bij Vios vinden we het belangrijk dat er voor iedereen aandacht is, of dat nu een prestatiegericht team is (waar het uiteraard ook heel gezellig is), of een recreatief elftal waar de gezelligheid misschien nog wel hoger in het vaandel staat dan de prestatie op de zondag. Ook het damesvoetbal, dat dit jaar al 50 jaar bestaat binnen de club, krijgt bij Vios Beltrum de aandacht die het verdiend, blijkend uit het grote aantal dames dat actief is binnen onze club!

 

Dus wil je graag voetballen bij een gezellige, sportieve club, meld je dan aan als lid bij Vios! Zou je eens willen proeven aan hoe het er aan toe gaat bij onze club en bijvoorbeeld eens een keer een training mee wilt draaien? Dat kan! Je bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op onze actuele website: www.viosbeltrum.nl!

Vios Beltrum website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant