Skip to main content

Familievereniging D.E.O. viert jubileumjaar

Op 1 augustus 1947 werd in de Dijkhoek voetbalvereniging vv D.E.O. opgericht. Na 75 jaar is de vereniging springlevend en groter dan ooit.

Met een bloeiende jeugdafdeling waar behalve prestaties ook plezier en enthousiasme centraal staan ligt er een stevig fundament voor de toekomst. Ook hebben we een grote groep vaste vrijwilligers waar ze altijd op terug kan vallen en draagt de middenstand van Borculo en omgeving onze vereniging een warm hart toe door de jaarlijkse sponsoring.

 

We pakken dit jaar groot uit met een aantal feestelijkheden voor jong en oud. Aan het volledige programma wordt nog gewerkt, maar in ieder geval kan door elke speler, leider, ouder, supporter en sponsor van de vereniging een grote cirkel worden gezet rond het weekend van 6 en 7 mei 2023. In dat weekend vieren we ons jubileum met festiviteiten op zowel de zaterdag als de zondag.

Ook worden er tijdens het jubileumjaar een aantal unieke merchandise-artikelen uitgebracht. Voor het volledige programma én de merchandise-artikelen, hou onze socials in de gaten. Daar worden regelmatig updates geplaatst!

Gedurende het jubileumjaar willen we ook oude verhalen delen. Heb je een mooi verhaal over je tijd bij onze vereniging of een mooie (actie)foto, deel die dan met ons via activiteitencommissie@vvdeo.nl

VV DEO website
Close Menu

De Sportkrant Berkelland is een initiatief van Mijnen Media. Heeft u vragen over de uitgave en/of deze website? Dan kunt u een mail sturen naar info@mijnenmedia.nl of bellen met 0315-341888

De Sportkrant Berkelland is onderdeel van De Sportkrant